انجمن علمی- دانشجویی خاک شناسی
اطلاعیه : موضوع: ‌ اجتماعی
به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی خاک شناسی به صورت الکترونیکی از 16 آبان لغایت 19 آبان برگزار می شود

دانشجویان علاقمند گروه آموزشی خاک شناسی کلیه مقاطع تحصیلی ورودی­های 91، 92 و 93 می­توانند با ورود به سایت اطلاع رسانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه اقدام به ثبت رأي خود نمايند.

مراحل ثبت رأی به شرح ذیل است:

1- ورود به سامانه: کد کاربری شماره دانشجویی و گذرواژه کدملی برای کلیه دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه ارومیه تعریف و در دسترس می باشد.

یادآوری: پس از اولین ورود می توانید نسبت به تغییر گذرواژه اقدام نمائید.

2- از منوهای صفحه نخست سایت بر روی منوی انجمنهای علمی کلیک نمائید. با این کلیک لیست انجمنها در قسمت پایین منو بازگشایی می شود.

3- با کلیک بر روی نام انجمن خاک شناسی وارد صفحه مربوط به این انجمن خواهید شد.

4- روی منوی رأی دادن کلیک و بر روی نام نامزدهای مورد نظرتان کلیک نمائید. با هر کلیک تیک به معنای انتخاب نمایان می شود.

5- در پایان شما با ثبت رأی در رأی گیری الکترونیکی این انجمن شرکت نمود اید.

گفتنی است این انتخابات تا ساعت 12 شب روز سه شنبه 19 ام آبان ماه ادامه خواهد داشت.

علاقمندان به شرکت در انتخابات، در صورت بروز هر گونه مشکل  می توانند با شماره داخلی 2720 و تلفن مستقیم 32778270-044 مسئول سامانه معاونت فرهنگی و اجتماعی (خانم اسماعیلی) تماس حاصل فرمایند.