انجمن علمی- دانشجویی کامپیوتر
خبر : موضوع: ‌ علمی

رایانه و سیستم‌های مبتنی بر رایانه‌ای جزء لاینفک زندگی امروزه شده‌اند. این امر باعث شده است تا اطلاعات، امنیت اطلاعات و امنیت برنامه‌های کاربردی و موبایل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشند. بحث امنیت در سه بخش کلی مطرح می‌شود:

امنیت وب

در این بخش برنامه‌های سمت وب مورد بررسی قرار می‌گیرند و اشکالات برنامه‌های وب بدست می‌آید. هدف در این بخش جلوگیری از حمله به زیرساخت‌های برنامه وب و آشنایی با حملات مبتنی بر وب است. سوالات این بخش در حوزه نفوذ به برنامه‌های سمت وب است.

مهندسی معکوس و امنیت سایبری

در این بخش هدف اصلی نحوه کارکرد خود برنامه‌های دسکتاپ و سیستم‌ها تعبیه شده، شناسایی کارکرد این برنامه‌ها و شناسایی نحوه ورود به این برنامه‌ها و یافتن آسیب پذیری برنامه‌ها می‌باشد. سوالات این بخش در حوزه Crack, Exploitation, Reverse Engineering است.

شبکه و رمزنگاری

در این بخش هدف آشنایی و مسابقه در زمینه امنیت شبکه و پروتکل‌های رمزنگاری است بطوریکه بتوان داده‌ها را بصورت امن در بستر ناامن شبکه منتشر کرد. هدف یافتن آسیب پذیری و راه‌های مقابله با این تهدیدات است. سوالات این بخش در حوزه Cryptography, Network Vulnerabilities است.

مسابقه برنامه نویسی و حل مسئله

آیا یک کدنویس حرفه ای هستید؟ یا فردی خلاق و با ارائه الگوریتم های جدید و متنوع؟ چگونه خواهد شد اگر دو طیف در کنار هم باشند؟
به عنوان دوره چهارم مسابقات هنر حل مسئله، قصد داریم باری دیگر شما را با چالش های دنیای بدون مرز حل مسائل گوناگون درگیر کنیم. امیدواریم آماده باشید.

مسابقه در مدت زمان 5 ساعت به صورت آنلاین در سایت codeforces انجام خواهد گرفت.

هر دو مسابقه به صورت تیمی و حداکثر سه نفر روز 29 بهمن ماه برگزار خواهند شد.

از برگزیدگان با اعطای جوایز نفیس قدردانی بعمل خواهد آمد

مهلت ثبت نام تا روز سه شنبه مورخه 94/11/27 می باشد  .

علاقمندان به ثبت نام الکترونیکی کلیک نمایند.

گفتنی است ثبت نام توسط علاقمندان سطح شهر بدون لحاظ شرایط سنی و تحصیلی نیز بلامانع می باشد.