انجمن علمی- دانشجویی دامپزشکی
اطلاعیه : موضوع: ‌ علمی
سلسله نشست های علمی -دانشجویی دامپزشکی در دانشگاه ارومیه برپا می شود

نشست های علمی- دانشجویی دامپزشکی در راستای اشتراک گذاری مطالب علمی و کاربردی علوم دامپزشکی و استفاده از دانش و تجربیات دانشجویان دوره ی دکتری تخصصی دامپزشکی برگزار می گردد.

از سایر اهداف این برنامه ایجاد یک دید بالینی، کاربردی تر و تغییر نگرش دانشجویان نسبت به علوم دامپزشکی و از سوی دیگر مهیا ساختن فضای مناسب برای افزایش تکنیک سخنوری و اعتماد به نفس دانشجویان محترم می باشد .

انجمن علمی دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه مفتخر است که این برنامه را  در زمینه ی بیماری های داخلی دام بزرگ  تحت عناوین تشخیص و مدیریت  بیماری سالمونلوز در دام های اهلی ، تشخیص و درمان بیمارهای تب نزله ای بدخیم و مشمشه  با همکاری آقای دکتر پیمان سمیع یوسفی  و همچنین تشخیص و درمان اورام پستان گاو در زمینه ی بیماری های تولید مثل  توسط آقای دکترعلیرضا کبیریان برگزار کرده است .

امیدواریم به یاری خداوند متعال و همت و یاری عزیزان این حرکت تداوم یابد و به صورت هفتگی برگزار گردد . و در آخر از همه ی مسئولین محترم و عزیزانی که  ما را در این امر یاری رسانند  و همچنین دانشجویانی که حضورشان باعث دلگرمی بود ، صمیمانه تشکر و قدر دانی می کنیم.

" دامپزشکی صرفا به معنای درمان یک بیماری در دام نیست، بلکه این رشته نقش موثری در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه دارد و با فقدان دامپزشکی، بدون شک بخشی از سلامت جامعه به خطر خواهد افتاد..."

دانشجویان محترم  می توانند برای پیگیری اخبار و برنامه های انجمن و همچنین مطالب علمی مفید مرتبط به علوم دامپزشکی به کانال رسمی انجمن به نشانی www.telegram.me/uvsc95  مراجعه فرمایند.