کانون اجتماعی و هنری ایرانگردی
خبر : موضوع: ‌ تفریحی
جمعی از دانشجویان دانشگاه ارومیه از منطقه تفریحی و تاریخی "کاظیم داشی" ارومیه بازدید کردند

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، جمعی از دانشجویان دانشگاه ارومیه با شرکت در این اردوی فرهنگی تفریحی که به همت کانون ایرانگردی این معاونت برپا گردیده بود، ضمن استفاده از فضای فرهنگی حاکم بر این اردو و مشاوره و راهنمایی کارشناس فرهنگی، یک روز شاد و خوبی را تجربه کردند.

در آغاز این اردو، ابتدا دانشجویان به قله "کاظیم داشی" ارومیه صعود کردند و بعد به انجام ورزش و تفریح در ساحل دریاچه ارومیه پرداختند.

در این اردو تعداد 36 نفر از دانشجویان پسر  پس از دیدن منطقه کاظم داشی ارومیه، در ساحل دریاچه ارومیه به بازی فوتبال پرداختند وبعد از اقامه نمازوناهار ضمن گشت وگذارمناطق اطراف و طبیعت زیبای این منطقه وبحث پیرامون دریاچه ارومیه جهت شرکت در مسابقه عکاسی این کانون از محیط زیبای آن عکاسی نمودند.

گفتنی است تصاویر ارسالی در آدرس اینستاگرامی "kanooneirangardi.urmia" نمایش داده خواهد شد و به تصاویر منتخب دانشجویان که مورد پسند سایر دانشجویان باشد، جوایز نفیسی اهدا خواهد گردید.