کانون اجتماعی و هنری ایرانگردی
اطلاعیه : موضوع: ‌ تفریحی

کانون ایرانگردی، تبلور شور و نشاط فرهنگی

دانشجویان دانشگاه ارومیه در قالب کانون ایرانگردی از اماکن طبیعی و تفریحی آذربایجان‌غربی بازدید کردند.

به گزارش کانون ایرانگردی دانشگاه ارومیه، دانشجویان این دانشگاه در آخر هفته گذشته شرکت در برنامه‌های این کانون، در کنار تفریح از فرصت حضور اساتید فرهنگی استفاده کردند.

این اردو‌ها و بازدیدها آخر هر هفته بصورت همزمان انجام می‌شود و در آن دانشجویان می‌توانند از بین چندین مکان تفریحی، هدف خود را انتخاب کنند.

در این اردوها همواره از حضور اساتید مجرب فرهنگی استفاده می‌شود تا دانشجویان از فرصت بدست آمده نهایت استفاده را بکنند و بتوانند مشکلات خود را با وی در میان گذاشته و برای یافتن راه حل آنها اقدام نمایند.

در پایان هر اردو، علاقه‌مندان می‌توانند در مسابقه عکاسی نیز شرکت کنند و که در پایان به هر عکسی که در آدرس اینستاگرامی“ kanooneirangardi.urmia” بیشترین پسند را از سوی مخاطبان داشته باشد. جایزه نفیسی تعلق گیرد.