اداره امور اجتماعی
خبر : موضوع: ‌ اجتماعی
نخستین جلسه معارفه دبیران جدید انجمنهای علمی- دانشجویی برگزار شد

اولین جلسه دبیران انجمنهای علمی دانشجویی: فیزیک،باغبانی،تربیت بدنی،علوم دامی،دامپزشکی،مهندسی مکانیک،مهندسی معدن، بیوسیستم،زیست شناسی، کامپیوتر،برق،عمران،مدیریت و حسابداری در نیمسال اول سالتحصیلی 96-95  روز سه شنبه مورخه 18/8/95 از ساعت 12:45 الی 14 در مجتمع فرهنگی برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه که بمنظور معارفه و هماهنگی بین دبیران برگزار شد، حسن احمدنژاد، کارشناس مسئول انجمنهای علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن خوش آمدگویی به دبیران جدید به ارزیابی تلاش ها و فعالیتهای صورت گرفته در سال گذشته اشاره و از جشنواره درون دانشگاهی حرکت به عنوان نقطه قوت انجمنهای علمی دانشجویی یاد کرد و در ادامه دبیران حاضر به بیان برخی مشکلات از جمله نبود اتاق، کمبود حمایت مادی و برخی مشکلات ساختاری در درون انجمنها پرداختند.

در پایان جلسه مقرر شد جلسه آتی به منظور تعیین دبیرشورای هماهنگی دبیران انجمنهای علمی روز دوشنبه 24/8/95 برگزار گردد.