اداره امور اجتماعی
خبر : موضوع: ‌ اجتماعی
حضور مسئولین دانشگاه ارومیه در ویژه برنامه ولادت پیامبر (ص) و بزرگداشت فرهنگی شب یلدا

به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و پاسداشت آیین طولانی ترین شب سال، مراسمی روز 28ام آذرماه از ساعت 18 به همت مدیریت فعالیت های فوق برنامه معاونت فرهنگی و اجتماعی، با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، اساتید و دانشجویان در سالن شهید چمران دانشگاه ارومیه برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور بیش از 1500 نفر دانشجو، بیست و هشتم آذر ماه اجرا شد، دکتر میر حسن  سید عامری مدیر فعالیت های فوق برنامه دانشگاه گفت:  فراهم آوردن محیط شاد برای دانشجویانی که دور از خانواده هستند، صیانت از میراث فرهنگی کشور و آشنایی بیشتر با فرهنگ کهن و انتقال آن به نسل بعدی و ... از اهداف برگزاری این جشن است.

دور همی با اساتید و خاطره گویی، اجرای تواشیح و مدیحه سرایی توسط گروه بین المللی طوبی، حافظ خوانی،  مسابقات دانشجویی و پخش کلیپ از ویژه برنامه های این مراسم بود.