اداره امور اجتماعی
خبر : موضوع: ‌ علمی
چهارمین نشست دبیران انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه ارومیه برگزار شد

در این نشست که با حضور حجت الاسلام و المسلمین کریم جباری مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی و دکتر کاظم خدایی مدیر فرهنگی دانشکده تربیت بدنی و دکتر هادی استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی زراعت، 25ام آذرماه در آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی برگزار شد، ابتدا حجت الاسلام و المسلمین جباری، مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی به ایراد مطالبی درخصوص کم و کیف فعالیتهای دانشجویی با محوریت علمی خطاب به دبیران انجمنهای علمی دانشجویی پرداخت.
وی افزود: بازدیدهای علمی انجمنها طبق سر فصل دروس به استاد و آموزش مربوط می شود ولی انجمنها می توانند محتوای برنامه های مورد نظر خود را از طریق  اردوها و بازدیدهای فرهنگی با رعایت مقررات دانشگاه انجام دهند و بدین منظور موارد مورد نظر را از طریق کارشناس انجمنها به معاونت اطلاع دهند تا اجرایی شود .
مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی با اشاره به امکانات انجمنهای علمی دانشجویی ادامه داد: انجمن ها کلیه نیازهای ضروری خود را در اوایل ترم به صورت مکتوب و دقیق با اشاره به موارد مصرف از طریق کارشناس انجمنهای علمی به معاونت  انتقال دهند تا ملزومات ضروری به موقع تهیه شود . در این موارد نباید به خاطر نیازهای ضروری کم هزینه کار انجمن ها ناقص بماند . همچنین جلسه ماهانه ای برای طرح و حل مشکلات تدارک دیده شود تا مشکلات تل انبار  نگردد و کارهای انجمنها به سهولت ادامه یابد . اگر انجمن ها فعالیتهای ارزشمندی  ارائه دهند و این فعالیت ملموس باشد حتما مدیران فرهنگی و روسای محترم دانشکده ها و معاونت فرهنگی حمایت کافی را خواهد کرد .
در ادامه این نشست حجت الاسلام و المسلمین کریم جباری از حمایت همه جانبه خود از انجمنهای علمی خبر داد و افزود: هدف اصلی دانشگاه رشد وتولید علم است و همه برنامه هایی که به تولید علم کمک کند مورد حمایت قرار میگیرد .
در پایان دکتر هادی و دکتر خدایی ضمن تشکر از حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی، دبیران انجمنهای علمی دانشجویی را  به برنامه ریزی و انجام فعالیتهای علمی بیشتر، تشویق نمودند.
گفتنی است دبیران انجمنهای علمی دانشجویی مکانیک، بیوسیستم، علوم دامی، دامپزشکی، تربیت بدنی،زیست شناسی، پلیمر، زراعت،مهندسی آب، علوم باغبانی، مهندسی شیمی، مهندسی مواد، برق، فیزیک ، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک و زمین شناسی در این نشست حاضر بودند.