واحد بسیج کارکنان
خبر : موضوع: ‌ سیاسی
حضور با شکوه کارکنان دانشگاه ارومیه در گردهمایی بزرگداشت حماسه نه دی

با توجه به برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه نه دی، روز بصیرت و ولایتمداری، قشر عظیمی از کارکنان بسیجی دانشگاه ارومیه در این گردهمایی مردمی که امروز نه دیماه در مصلای بزرگ ارومیه برگزار شده بود شرکت نمودند.

همچنین قبل از این تجمع، مراسم زیارت عاشورا توسط اعضای بسیج ادارات در محل مسجد بازارباش ارومیه ترتیب یافت.

در ادامه با تجمع کارکنان ادارات در مصلای ارومیه، حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی گفت:حماسه 9دی به همگان نشان داد که با گذشت پیش از 30 سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی، مردم شریف ایران اسلامی کماکان پایبند به ارزش ها و لبیک گوی ولی فقیه زمان هستند و از اسلام و انقلاب به خوبی پاسداری می کنند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به اینکه بازخوانی و تحلیل ابعاد و اهداف فتنه 88 در مناسبت های مختلف ضروری است اظهار کرد: فراموشی فتنه 88 و متعاقب آن فراموشی حماسه 9 دی، موجب تحمیل هزینه های دیگری برای نظام است لذا مقام معظم رهبری بارها به یادآوری این حرکت تاکید کرده تا مورد غفلت قرار نگیرد.

تجمع با سر دادن شعارهای مربوط به سالروز نه دی شروع و در طول مراسم اشعاری به مناسبت این روز، قرائت شد.