تشکل اسلامی انجمن اسلامی دانشجویان
خبر : موضوع: ‌ اجتماعی مرتبط با برنامه: 🎤 دومین همایش بین الملل استکبار ستیزی گرامیداشت روز 13 آبان
نشست خبری دومین همایش بین المللی استکبارستیزی در پردیس دانشگاه ارومیه برگزار شد

این نشست خبری در ۵آبان ماه و با حضور خبرگزاری های کشور برکزار شد.

مهدی نصیری، دبیر اجرایی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در نشست خبری ویژه برنامه دومین همایش بین المللی استکبارستیزی که توسط این انجمن در اتاق شورای پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه برگزار شد گفت؛ دومین همایش بین المللی استکبارستیزی با حضور دوتن از چهره های بین المللی، پروفسور الکساندر آزادگان استاد دانشگاه های کالیفرنیا، محقق و تحلیلگر ارشد مسائل خاورمیانه و پروفسور کلودیا موفا استاد دانشگاه ترمو ایتالیا، محقق و مولف کتاب لابی صهیونیستی اسرائیل، در روز شنبه 8 آبان ماه 95 در تالار شهید چمران دانشگاه ارومیه با حضور دانشجویان ساعت 18 برگزار می شود.
دبیر اجرایی سلسله همایش های بین المللی استکبارستیزی در دانشگاه های سراسر کشور با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار اخیر با دانشجویان در سال 94 در رابطه با مبارزه با ظلم و استکبارستیزی و ایجاد فضای گفتمان سازی و جریان سازی های موجود اظهار داشت؛ این گونه همایش ها طرح نوینی است از انجمن اسلامی دانشجویان که با توجه به موضوعات تکراری که توسط سخنران های داخلی در کشور مطرح می شود، به نحوی دیگر از طریق اساتید دانشگاه های اروپایی و آمریکایی می توان مسأله استکبارستیزی را بصورت شفاف تری بیان کرد.
نصیری با اشاره به تفاوت های همایش امسال نسبت به سال گذشته و هماهنگی هایی که صورت گرفته افزود؛ محوریت برنامه امسال تنها مسأله آمریکا و استکبار جهانی نیست بلکه در کنار آن موضوعاتی چون بحران ظلم پذیری و استقامت مظلوم مطرح است که می تواند در کنار مسائل مربوط به استکبارستیزی کمک شایانی کند. لذا امسال در کنار همایش و موضوعاتی که مطرح می شود از کتاب "لابی صهیونیستی اسرائیل" به قلم پروفسور کلودیا موفا رونمایی می شود.
فرهاد عبدزاده دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در این نشست پیرامون مباحث تاریخچه انجمن و سابقه آن افزود؛ وظیفه قشر دانشجو و جنبش دانشجویی انقلابی مطالبه گری و دغدغه سازی نسبت به مسائل روز کشور و دانشگاه است. لذا دومین همایش استکبارستیزی در دانشگاه ارومیه با شعار همه علیه استکبار با توجه به جریان سازی های موجود به مصادیق استکبار داخلی می پردازد.
عبدزاده با اشاره به برخی مشکلات موجود در کشور، اظهار داشت؛ دشمنان در صدد این هستند که به مردم و نظام و ارزش های انقلابی صدمه بزنند، امید آنکه در این مراسمات با استقبال حداکثری دانشجویان نسبت به سال گذشته روبرو باشیم تا لبیکی گفته باشیم به خواسته ها و مطالبات رهبری از تشکل های ارزشی در دانشگاه های کشور.
وی افزود: امیدواریم فضای دانشگاه و جامعه بعد از چنین مراسماتی روبه تغییر و پیشرفت کارها در امور شود، چرا که برای نشان دادن قبح استکبار و چهره ی واقعی مستکبرین جهان نیاز به منطق و استدلال و بصیرت افزایی در میان دانشجویان است.
نصیری در ادامه عنوان کرد؛ از اهداف اصلی ما در همایش تداوم روحیه استکبارستیزی در بین آحاد مردم جامعه است و بر همین اساس همایش در تاریخ های 8 الی 17 آبان به ترتیب در دانشگاه های ارومیه، کرمان، علامه طباطبایی، علوم پزشکی و آزاد اهواز، سیستان و بلوچستان، علوم پزشکی بابل و اردبیل برگزار می شود.
دبیر اجرایی همایش در پایان ضمن تشکر از اعضای انجمن های اسلامی دانشجویان در دانشگاه های کشور و اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر کشور، اولویت ما اجرای مطالبات رهبری و تکیه بر کار دانشجویی است که امروز شاهد یک کار بزرگ و دانشجویی از دانشجویان دانشگاه ارومیه هستیم، لذا با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبارزه با ظلم و استکبار پایان پذیر نیست و همچنان ادامه دارد و آمریکا اتم مصادیق استکبار است.