کانون اجتماعی و هنری کارآفرینی
خبر : موضوع: ‌ علمی
برگزاری کارگاه بهره برداری گیاهان دارویی و زعفران به همت کانون کارآفرینی

کانون کارآفرینی دانشگاه ارومیه در پاییز 94 اقدام به برگزاری کارگاه بهره­برداری گیاهان دارویی و زعفران بطور همزمان در یک دوره­ی 8 ساعته نمود.

این دوره در روزهای پنج شنبه مورخه 26/09/94 ساعت 9 الی 15 در آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی هنری دانشگاه، شنبه مورخه 28/09/94 ساعت 13 الی 16 و هم چنین در روز یکشنبه مورخه 29/09/94 ساعت 13 الی 14 در دانشکده دامپزشکی برگزار گردید.

در این کارگاه که با تدریس خانم دکتر زیبا حبیبی ( دانشجوی دکتری مهندسی – علوم باغبانی) و با حضور 18 نفر از دانشجویان برگزار شد به مباحثی از جمله آشنایی با انواع زرشک و روش­های برداشت آن، زعفران و بهره برداری گیاهان دارویی پرداخته شد.

در پایان این دوره ضمن ارائه گواهی به شرکت کنندگان جزوه چاپی و یک فایل از مطالب، تصاویر و فیلم­ها ارائه گردید.