فراخوان شعر دانشجویی قائم در سطح دانشگاههای ارومیه اعلام شد

به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛ فراخوان شعر دانشجویی قائم در سطح دانشگاههای ارومیه اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان غربی، این فراخوان به مناسبت ولادت با سعادت امام زمان (عج) و با هدف تولید آثار دانشجویی وترغیب و تشویق دانشجویان در تدبر در مفاهیم فرهنگ مهدوی در سطح دانشگاههای ارومیه برگزار می شود.

دانشجویان می توانند تا 3 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند و محدودیتی نیز برای قالب اشعار وجود ندارد و مضامین اشعار باید مرتبط با فرهنگ مهدویت و نیمه شعبان باشد.

دانشجویان دانشگاههای ارومیه  تا 10 خرداد ماه فرصت دارند اشعار خود را به همراه نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود به ایمیل Jahad@urmia.ac.ir  و یا به دفاتر جهاد دانشگاهی در دانشکده های علوم و کشاورزی دانشگاه ارومیه و دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در پیام نور ارومیه تحویل نمایند.

گفتنی است به 12 نفر از برگزیدگان این جشنواره جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.