به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، مسابقه روح انقلاب در سطح دانشگاه ارومیه برگزار می‌شود

به مناسبت بزرگداشت رحلت ملکوتی امام (ره):

مسابقه روح انقلاب در سطح دانشگاه‌ ارومیه برگزار می‌شود

این مسابقه به مناسبت گرامیداشت رحلت ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و با هدف فضاسازی و تولید محتوا در فضای مجازی پیرامون آراء و اندیشه‌های حضرت امام (ره) و تعمیق اندیشه‌ای دانشجویان در سطح دانشگاه‌های ارومیه برگزار می‌شود.

وبلاگ‌نویسی، عکس و نکته‌نویسی از جمله محورهای برگزاری این مسابقه هستند.

دانشجویان علاقمند جهت شرکت در این مسابقات، می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه مسابقه به آدرس اینترنتی jahad@urmia.ac.ir به همراه مشخصات کامل خود  تا 20 خردادماه سال 1395 اقدام کنند.

شرایط شرکت در بخش وبلاگ نویسی این مسابقه، ضرورت ایجاد آن در فضای مجازی بعد از تاریخ 26 اردیبهشت‌ماه امسال بوده فردی که در این بخش از مسابقه شرکت می‌کند، باید حداقل 10 پست و مطلب جدید در وبلاگ خود قرار دهد، همچنین عنوان و قالب آن نیز باید مرتبط با ابعاد شخصیتی حضرت امام انتخاب شود.

جهت شرکت در بخش عکس نیز عکاسی با هر نوع دوربین آنالوگ یا دیجیتال آزاد بوده، از طرف دیگر رعایت ابعاد حداقل 1200 پیکسل در طول و عرض عکس الزامی است.

ارسال چکیده بیانات بنیان‌گذار کبیر انقلاب در موضوع‌های مختلف سیاسی و عبادی  در برگه A4و در حداقل 15 سطر نیز از شرایط شرکت در بخش نکته نویسی می‌باشد.