به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛جشنواره دانشجویی قیامی برای رویش در دانشگاه ارومیه برگزار می شود

جشنواره دانشجویی قیامی برای رویش به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در سطح دانشگاههای ارومیه برگزار می شود.

این مسابقه به مناسبت بزرگداشت قیام خونین و یو م الله 15 خرداد 42 و تعمیق اندیشه های سیاسی واجتماعی دانشجویان در سطح دانشگاههای ارومیه برگزار می شود.

این جشنواره در سه بخش وبلاگ نویسی، شعر و تلگرام می باشد و دانشجویان علاقمند تا 25 خرداد ماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

دانشجویان محترم می توانند آثار و آدرس و لینک تلگرام و وبلاگ خود را به همراه شماره تماس و مشخصات کامل خود  به ایمیل Jahad@urmia.ac.ir و یا به دفاترسازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشکده های علوم ، کشاورزی و دفتر کتابخانه مرکزی دانشگاه ارومیه ارسال و تحویل نمایند.

دانشجویان جهت شرکت در بخش وبلاگ نویسی باید حداقل 10 مطلب بر روی وبلاگ ارسال کرده، عنوان وبلاگ با موضوع قیام مردمی و یوم الله 15 خرداد بوده و  تاریخ ایجاد ایجاد وبلاگ بعد از 10 خرداد ماه باشد.

همچنین راه اندازی کانال تلگرامی با موضوع جشنواره  با حداقل  40 عضو و ارسال حداقل 25 پست بر روی تلگرام از شرایط شرکت در بخش تلگرامی جشنواره است.

همچنین جهت شرکت در بخش شعر، هر دانشجو تا 3 اثر می تواند ارسال کند و محدودیتی در قالب اشعار وجود ندارد و مضامین اشعار باید مرتبط با قیام مردمی یوم الله 15 خرداد باشد.

لازم به ذکر است به 3 نفر از صاحبان آثار برگزیده در هر بخش جوایز نفیسی اهدا می شود.