نشست بررسی پشت پرده تضعیف جایگاه زن در جوامع اسلامی در دانشگاه ارومیه برگزار شد

این نشست به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی وبا هدف تبیین جایگاه زن در جوامع اسلامی و تشریح اهداف دشمنان اسلام در تخریب جایگاه زن در اسلام در دانشگاه ارومیه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین پروینی، مدرس حوزه و دانشگاه در این نشست، با اشاره به اینکه ارائه مشاوره با استفاده از منابع دینی شیوه موثر در آگاه سازی زنان جامعه است اظهار کرد: منشا برخی ابهامات در معرفی جایگاه زن و آسیب های ناشی از آن  در جامعه به عدم آگاه سازی و استفاده از روش های نادرست در ارائه مشاورات است.

این پژوهشگر دینی گفت: از تفکیک جایگاه زن در دو جامعه اسلام و غرب مشخص می شود نگاه غرب یک نگاه تبلیغی و خارج از چارچوب خانواده است و نگاه ارزشی و تکریمی برای زنان قائل نیست و این در حالی است اسلام با تکریم مقام زن، بهای ویژه به وی داده است.

امام جمعه شهر لیلان با اشاره به اینکه دین بهترین داروخانه مشاوره ای ما است گفت: توجیه زنان و شناساندن ارزش وجودی آنان به جامعه موجب می شود زن به این شناخت برسد که نه تنها وسیله ای برای تضعیف جامعه نیست بلکه آلام بخش زندگی و  عامل پایداری جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین پروینی گفت: مرز خطر برای زنان اسلام این است که باور غرب در مورد زنان در جامعه ما نیز نمود پیدا کند که عدم آگاهی زمینه ساز بروز چنین مشکلاتی است.

وی گفت: اسلام انسان ها را به عقل گرایی دعوت کرده و چنانچه واقعیت وجودی زن برای جامعه تبیین شود بسیاری از مشکلات در این زمینه حل می شود.

این مدرس حوزه و دانشگاه  گفت: اشتغال زنان در جامعه به لحاظ وضعیت جامعه در بسیاری از موارد ضروری است و هیچ قانونی نمی تواند زنان را از حضور موثر در جامعه باز دارد اما زنان باید از انتخاب شغل هایی که متناسب با روح و جسم آن ها نیست و آنان را در زندگی زناشویی با مشکل روبرو می سازد پرهیز نمایند.

امام جمعه شهر لیلان گفت: آسیب های موجود در جامعه اسلامی به اندازه ای نیست که زمینه فنای آن را ایجاد کند اما باید در نظر گرفت که سیستم اطلاع رسانی غرب می تواند مانع از آگاهی سازی درست شود به همین جهت باید هوشیارانه عمل کرد تا مشکلات گسترده دامن گیر جامعه اسلامی نشود.

وی دلیل عمده بد حجابی در جامعه را کانون خانواده عنوان کرد و افزود: نهادینه نشدن واقعیت اسلام در برخی خانواده ها و عدم انتقال آن به فرزندان ناهنجاری هایی از قبیل بدحجابی در جامعه اسلامی به وجود می آورد و آثار مخرب خود را نشان می دهد.