​مسابقه دانشجویی "همای دانشگاه" در ارومیه برگزار می شود

همزمان با آغاز سالتحصیلی جدید،
​مسابقه دانشجویی "همای دانشگاه" در ارومیه برگزار می شود

این مسابقه به همت معاونت فرهنگی واحد آذربایجان غربی و با هدف ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان در سطح دانشگاههای ارومیه برگزار می شود.

این مسابقه در 3 بخش عکس، خاطره نویسی و تلگرام برگزار می شوند و دانشجویان تا 30 مهر ماه فرصت دارند عکس ها و خاطرات جالب مرتبط با آغاز سالتحصیلی جدید را به دبیرخانه مسابقه ارسال کنند.

علاقه‌مندان جهت شرکت در بخش تلگرامی مسابقه، باید تصاویر خود را  به آیدی تلگرام @jahadaz همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس ارسال نمایند و عکس های دریافتی در کانال تلگرامی مسابقه  به نشانی telegram.me/homayedaneshgah درج خواهد شد و 3 عکسی که تا پایان مهر بیشترین بازدید را ثبت کند به عنوان عکس منتخب برگزیده خواهد شد.

همچنین دانشجویان جهت شرکت در بخش خاطره نویسی می توانند خاطرات خود را حداکثر در  یک صفحه A4 و یا در قالب وورد به ایمیلJahad@urmia.ac.ir و یا به دفاتر جهاد دانشگاهی تحویل نمایند.

لازم به ذکر است به 3 نفر از برگزیدگان  هر بخش جوایزه نفیسی اهدا خواهد شد.