آغاز ثبت نام کانونهای فرهنگی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی

همزمان با آغاز سالتحصیلی جدید، دفاتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی از بین دانشجویان علاقمند به فعالیتهای فرهنگی عضوگیری می کند.

دانشجویان جدیدالورود دانشگاه ارومیه می توانند با مراجعه به دفاتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در کانونهای متنوع و مرتبط با نیازهای فرهنگی و علاقمندی دانشجویان نسبت به ثبت نام و عضویت در این کانونها اقدام کنند.

دانشجویان عضو کانونهای فرهنگی دفاتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان علاوه بر بهره مندی از امکانات و خدمات فرهنگی ارائه شده توسط جهاد دانشگاهی، سهمی در تدوین و اجرای برنامه های فرهنگی در سطح دانشگاه داشته باشند.

همچنین دانشجویان عضو می توانند از تخفیفات ویژه اعضای فرهنگی جهاد دانشگاهی در دوره های آموزشی زبان و ICDL   و سایر دوره ها استفاده کنند.

کانون قرآن، کانون گردشگری و محیط زیست، کانون حامی، کانون کارآفرینی، کانون رسانه، کانون افکار سنجی، کانون هنر و کانون حقوق دانشجویی از جمله کانونهای فعال در دانشگاه می باشند.

دانشجویان علاقمند برای عضویت می توانند با در دست داشتن مدارک لازم شامل یک قطعه عکس 4×3  ،کپی کارت ملی و شناسنامه و کپی کارت دانشجویی به  دفاتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واقع در دانشکده علوم و کشاورزی مراجعه نمایند.