میزگرد تبیین ریشه های استکبارستیزی در فرهنگ و تاریخ ایران در ارومیه برگزار شد

میزگرد تبیین ریشه های استکبارستیزی در فرهنگ و تاریخ ایران به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در ارومیه برگزار شد.

محسن شکر نیا رییس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان در این میز گرد که بعد از ظهر روز گذشته 15 آبان ماه در دانشگاه ارومیه برگزار شد، با بیان اینکه روز تسخیر لانه جاسوسی در تاریخ زرین و عظیم انقلاب اسلامی ایران، به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده است  گفت: روز ملی استکبار ستیزی، اعلان صدای اعتراض الهی و روشنگرانه امام خمینی (ره) در مقابل استکبار جهانی امریکا ست.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان و دانش آموزان انقلابی در این روز با شعار های اسلامی و قرآنی به صحنه آمده بودند افزود: مرکزجوشش شعارهای انقلاب ایران برگرفته از نهضت عاشورا و اسلام بود و جوانان با اطاعت از فرهنگ عاشورا در راه اسلام خون خود را تقدیم انقلاب کردند.

شکرنیا با بیان اینکه مردم با روحیه انقلابی توانستند رژیم تا دندان مسلح و سازمان های جاسوسی کار کُشته و امنیتی را به زانو بکشند افزود: انقلاب اسلامی ایران با بیداری آزادیخواهان جهان محتوا و پیام انقلاب را به تمامی جهان صادر کرد.

وی دلایل مخالفت و دشمنی امریکا با ملت ایران را ماهیت انقلاب اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: ماهیت انقلاب، اسلام گرایی و مبارزه با ظلم و ستمکاران است و انقلاب توانست با به چالش کشیدن دو ابر قدرت شرق و غرب ایدوئولوژی آمریکایی را باطل کند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ظهور انقلاب اسلامی ایران معیار های قدرت را در جهان عوض کرد گفت: ناامن کردن شهرهای مختلف در اوایل انقلاب، کودتاهای طرح ریزی شده در دوره های مختلف، جنگ تحمیلی و فتنه 88 تنها نمونه هایی از ظهور استبداد در راستای نابودی انقلاب اسلامی ایران از سوی امریکا بوده است.

وی با بیان اینکه جوانان امروز ایران پیشقدم تر از جوانان دوران دفاع مقدس از کیان کشور دفاع  می کنند گفت: با کوچکترین تحرک در منطقه جوانان انقلابی زمان، با روحیه قوی برای رویارویی با آمریکا و ابرقدرت های شرق و غرب در صحنه حاضر می شوند.

با اشاره به اینکه قدرت رسانه ای و تبلیغاتی غرب را نباید دست کم گرفت افزود: برای مقابله با جنگ نرم و سایبری در جهت تثبیت و پایداری باورها و روحیه انقلابی مصمم باشیم چراکه دشمن با تغییر باورهای جوانان زمینه های تغییرات ساختاری و انحراف را فراهم می کند.

وی با بیان اینکه هنوز نتوانستیم آنگونه که شایسته است دستاورد های انقلاب را به نسل جوان بشناسانیم افزود: موفقیت ها و پیشرفت های ایران در حوزه های مختلف ابعاد جهانی دارد و انعکاس دستاوردها و موفقیت های علمی، دفاعی و نظامی کشور بهترین روش در تقویت روحیه جوانان است.

وی شعارهای انقلابی مردم را در راهپیمایی های ضد استکباری عامل شکنندگی امریکا و دولت های غربی دانست و گفت: شعار های ضد استکباری برخاسته از انقلاب ایران است و مادامی که استکبار و کفر و ظلم هست با فریاد این شعائر به مبارزه با باطل ادامه می دهیم.

وی اهداف مهم انقلاب و موضع امام راحل را احیای اسلام ناب محمدی دانست و افزود: شناساندن چهره واقعی استکبار به جهان و نشان دادن اسلام واقعی در برابر اسلام آمریکایی ماهیت انقلاب اسلامی ایران است که باید در مسیر تحقق این هدف گام برداریم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه ایران برای آمریکا تبدیل به قدرت غیر قابل انکاری در جهان شده است گفت: امسال نیز در روز 13 آبان ملت ایران با حضور پرشور خود همانند سال های گذشته در راهپیمایی شرکت کردند و با حضور در صحنه و نشان دادن انزجار از استکبار بزرگ استقلال و همبستگی خود را به جهانیان نشان دادند.

همچنین امین رستم‌زاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در ادامه این نشست گفت: استکبار از ماده کبر و مصدر باب استفعال و هم معنی با کبر و تکبر و حتی آن را تعظم و تجبر و متضاد تواضع ذکر کرده‌اند.

وی گفت: اکثراً جوهر نظام سرمایه داری غربی نیز با این رویکرد آمیخته شده است.

رستم‌زاده با اشاره به تعریف علامه طباطبایی از این موضوع خاطر نشان ساخت: مستکبر درصدد است این حس خود بزرگ بینی را به فعلیت برساند و آن را برای دیگران به اثبات رساند.

وی گفت: اصلی‌ترین شعار جمهوری اسلامی آزادگی و مقابله با استکبار بود و ترمینولوژی انقلاب مالامال از تحقق عملی این شعار است.

وی گفت: رویکرد فرهنگ مهدوی نیز بر آموزه‌های استکبار ستیزی ابتناء شده است.

این مدرس حقوق گفت: تصویر استکبار باید با یک مدل علمی و مفهومی ساده و سلیس برای مردم ترسیم شود.

وی گفت: اگر مردم با گفتمان علمی که متناسب با ادبیات اندیشه‌ای هر قشر است بیشتر با فهوا و مفهوم و اهداف استکبار آشنا شوند بهتر و بیشتر می‌توان با مهندسی معکوس حتی معادله‌های راهبردی چند مجهولی آنان را برای عام مردم ملموس نمود.

وی ادامه داد: هدف دشمن عاری سازی ظاهری و مجازی خود از مفهوم استکبار است و به اندازه خود موضوع در تبلیغات حرفه‌ای رسانه‌ای اش بر روی این شکل موضوع با برنامه هزینه می‌کند و در صدد مدیریت ذهن مردم جوامع است تا خود را حتّی استکبار ستیز نشان دهد و موفقیت آنها در اینخصوص دال برعدم برنامه ریزی راهبردی کشورها برای رمز گشایی از نقشه‌های علمی و پیچیده اشان در عرصه بین الملل است.

رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی آذربایجان غربی گفت: یکی از موانع اصلی دهه‌های اخیر استکبار در راستای این سیاه نمایی‌های شکیل در دنیا و ذهن مردمان جهان انقلاب اسلامی بود چرا که انقلاب تمام هزینه‌ها و سرمایه‌های هنگفت استکبار جهت تحقق این موضوع را در سطح دنیا و حتی همه کشورها منهدم کرد.

وی با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع دانش آموزان و دانشگاهیان خطاب به وزیر کشور جدید خاطر نشان ساخت: صراحت مستقیم معظم‌له نسبت به وزیر جدید در این جلسه مبنی براینکه اسناد مکشوفه لانه جاسوسی باید در کتابها برای جوانان تبیین و نشان داده شود نشان از اهمیت و ظرافت خاص موضوع دارد.