به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو؛ جشنواره دانشجویی شهیدان راه تعالی در ارومیه برگزار می شود

به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، جشنواره دانشجویی شهیدان راه تعالی در دانشگاه ارومیه برگزار می شود.

این نشست به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو با هدف تبیین اهمیت 16 آذر و افزایش غنای اندیشه ای دانشجویان و تولید محتوا در دانشگاه ارومیه برگزار می شود.

این جشنواره در 3 محور، وبلاگ نویسی، پیامکی و مقاله نویسی برگزار می شود.

دانشجویان جهت شرکت در بخش مقاله نویسی باید موضوع مقالات را در زمینه  وقایع 16 آذر  و روز دانشجو آثار و پیامدهای ملی و بین المللی این روز انتخاب کنند و  مقالات باید حداقل در 10 صفحه و حداکثر 15 صفحه و فونت متن مقاله B nazanin و قلم 14 باشد.

همچنین در بخش پیامکی می توانند جملات کوتاه خود را حداکثر تا 3 پیامک به همراه نام و نام خانوادگی به سامانه پیامکی 500020606600 ارسال نمایند.

در بخش وبلاگ نویسی نیز ضمن اینکه تاریخ ایجاد وبلاگ  باید بعد از تاریخ 16 آذر تا 30 آذر ماه باشد، حداقل 10 پست و مطلب جدید در وبلاگ ارسال شده باشد و عنوان و قالب وبلاگ مرتبط با روز دانشجو باشد.

دانشجویان محترم تا 30 آذر ماه فرصت دارند آثار خود را به پست الکترونیکی جشنواره به نشانی Jahad@urmia.ac.ir ارسال نمایند.

ضمنا به 16 نفر از برگزیدگان جشنواره کارت هدیه 50 هزار تومانی اهدا می شود.