به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه، نشست جنبش دانشجویی، سردمدار تعالی و پایایی انقلاب در دانشگاه ارومیه برگزار شد

به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه ارومیه ، نشست جنبش دانشجویی، سردمدار تعالی و پایایی انقلاب در آمفی تئاتر دانشکده علوم دانشگاه ارومیه برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین منصور امامی معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه گفت: حکومت هایی  که بر مدار زورگویی و خشم و غضب استوارند برای نفوذ در اراده افراد جامعه آنها را از درون فاسق و فاسد می کنندلذا باید دانشجویان در مقابل سیاست های دشمنان با بصیرت رفتار کنند.

وی با بیان اینکه جوانان باید با دقت در نظام های اجتماعی دنیا و مطالعه تاریخ سیاست های خصمانه زورگویان زمانه را بشناسند افزود: بسیاری از نظام های اجتماعی دنیا برای گوش به فرمان بودن جامعه در مقابل زورگویان سردمدار و توسری خور بارآمدند، آنها با زبان حقوق دانی و در لوای مجلس سنا زورگویی مکانیزه را در جامعه حاکم کردند و در ظاهر قانونی رفتار می کنند.

حجت الاسلام امامی گفت:سیاستمداران فاسد برای استواری حکومت خود فرهنگ مثبت را ضعیف و فرهنگ منفی را رشد می دهند تا ملت را تباه و زمینه فعالیت های فاسد خود را در آن جامعه ایجاد کنند و این مهم باید برای دانشجویان بدرستی تبیین شود.

وی افزود: در واقع آنها با زورگویی های اتوکشیده شان،جامعه را فاسق  کردند تا به امیال شیطانی خود به راحتی بپردازند و مردم را مطیع خود کنند.

وی این زورگویی های اتو کشیده و در لوای قانون را از منظر قرآن ذلت نامید و افزود: اطاعت از این زورگویی های سیاسی ذلت واقعی است و ماهیت جنبش های دانشجویی با این ذلت در تعارض است.

وی از عزت در مقابل ذلت به معنی نفوذ ناپذیری یاد کرد و گفت: کسی که از امام عقل خود اطاعت می کند، نفوذ ناپذیر شده و درجامعه نیز زیر بار اطاعت افراد زورگو نمی رود ودانشجویان پیش قراولان این حرکت عظیم هستند.

معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه تصریح کرد: دانشجویان اهل بصیرت در جامعه ما با اطاعت از عقل و معرفت در مقابله با زورگویان عصر حاضر را، وظیفه انقلابی خود دانسته و ایستادگی می کنند.

وی لازمه محقق شدن نفوذناپذیری را، تغییر از درون عنوان کرد و افزود: تغییر و روشنگری از درون عاملی برای عزت مداری دانشجویان و  افراد بوده که آنها را در مقابل سیاست زورگویان نفوذ ناپذیر کرده و خللی در اراده آنها بوجود نمی آورد.

حجت الاسلام و المسلمین امامی علت اهمیت موضوعات فرهنگی را رابطه مستقیم فرهنگ با سیاست عنوان کرد و افزود: رویارویی با استعمارگران و یاران و مزدوران داخلی آن و نیز مبارزه با استبداد نوین و اصلاح حکومت ها، جز با دگرگونی محیط فرهنگی ای که روح قابلیت پذیری استعمار در آن دخالت دارد امکان پذیر نیست.

وی بااشاره به نظر متخصصان فرهنگی در خصوص کیفیت برنامه های هالیوود گفت:در اکثر اثار فرهنگی هالییود اگر دو عنصر خشونت و هوس را حذف کنیم تعداد انگشت شماری از آثار فاخر دیده می شود.

معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه گفت: انسان در تربیت، اصل بوده و لازمه اصلاح بیرون و جامعه این است که ابتدا این تغییر و اصلاحات از درون صورت گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین امامی با اشاره به آیات قرآن، جامعه ای که تو سری خور را فاسق از درون دانست و گفت: لازمه پایداری و استواری انقلاب زمانی است که از درون انقلاب خود رامدیریت کنیم در اینصورت است که گرفتار زورگویان فاسد نخواهیم شد.

وی خاطر نشان کرد: در جامعه انقلابی ما اگر افرادی بودند که پیشرو در تغییرات جامعه شدند و توانستند خیزش و جنبشی ایجاد کنند، نشان از مدیریت عقل بر وجودشان و حاکم بودن مدیریت الهی برآنها بوده است.

معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه با اشاره به وجود افرادی که در طول تاریخ از نبوغ بالایی برخوردار بودند ولی این نبوغ را در مسیر شیطانی استفاده کردند افزود: حرکات چنین افرادی بر محور عقل مداری نبوده و علت عدم استمرار و دوام آنها پیروی از شیطان نفسشان در جامعه بوده است لذا هر چقدر اندیشه های جنبش دانشجویی و دانشجویان با بصیرت وهویتمندی و تکیه بر ارزش های اخلاقی انسانی و معنوی زیرساخت بندی می شود، تعالی و پایداری جامعه و نظام خود را بیمه خواهد کرد.

در پایان جلسه بصورت پرسش و پاسخ بین دانشجویان و سخنران ادامه یافت.