به همت کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر آذربایجان غربی: همایش بررسی ابعاد بین المللی نهضت امام خمینی (ره) در ارومیه برگزار می شود

معاون فرهنگی آذربایجان غربی گفت: همایش بررسی ابعاد بین المللی نهضت امام خمینی (ره) به همت کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر آذربایجان غربی در ارومیه برگزار می شود.

امین رستم زاده، دبیر کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر آذربایجان غربی اظهار کرد: این همایش با مشارکت اعضای کمیته دانشجویی ویژه اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاههای آذربایجان غربی 17 بهمن ماه ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات مجتمع علمی تحقیقاتی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی واقع در کیلومتر 5 جاده سلماس برگزار می شود.

وی افزود:این همایش با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و سایر مسئولان دانشگاهی و دستگاههای اجرایی برگزار خواهد شد که سخنران ویژه این مراسم کرامتی مدرس دانشگاه و صاحبنظر حوزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی می باشد.

معاون جهاددانشگاهی استان گفت: این همایش با مشارکت جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، دانشگاه آزاد واحد ارومیه، دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی، دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی، دانشگاه صنعتی ارومیه، بسیج دانشجویی آذربایجان غربی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های ارومیه، دانشکده فنی و حرفه ای پسران ارومیه، دانشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه، دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی ارومیه برگزار می شود.

رستم زاده افزود: ضمنا به شرکت کنندگان در این همایش گواهی شرکت در دوره آموزشی فرهنگی صادر می شود و شرکت برای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاههای فوق الذکر آزاد و رایگان می باشد.