مسابقه دانشجویی هم دانشگاهی در دانشگاههای ارومیه برگزار می شود

همزمان با آغاز سالتحصیلی جدید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، مسابقه دانشجویی هم دانشگاهی در دانشگاههای ارومیه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی واحد، این مسابقه به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و با هدف تقویت روحیه نشاط در بین دانشجویان، بسترسازی در راستای آشناسازی هر چه بیشتر دانشجویان با زندگی دانشجویی و تعامل و ارتباط دانشجویان با مسئولان دانشگاه برگزار می شود.

این مسابقه در 3 بخش خاطره نویسی، عکس و کاریکاتور برگزار می شود و دانشجویان علاقمند تا 30 مهرماه فرصت دارند آثار خود را با محوریت مسائل زندگی دانشگاهی و دوران دانشجویی به دفاتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشکده علوم و کشاورزی دانشگاه ارومیه و دفتر سازمان دانشجویان دانشگاه پیام نور ارومیه تحویل نمودهو یا به ایمیل Jahad@urmia.ac.ir  ارسال نمایند.

لازم به ذکر است به 3 نفر از برگزیدگان هر بخش جوایز نفیسی اهدا می شود.