حضور سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در نمایشگاه رویش

سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در نمایشگاه رویش حضور یافت.

سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با حضور در غرفه نمایشگاه رویش دستاوردها و فعالیتهای خود را در معرض دانشجویان و مسئولان دانشگاه قرار دارد.

در این نمایشگاه فعالیتهای جنبی مختلفی از جمله ثبت نام در کانونهای سازمان دانشجویان، برگزاری مسابقه فرهنگی و بهترین ایده برای احیای دریاچه ارومیه و توزیع ویژه نامه عملکرد فعالیتی سازمان دانشجویان در دانشگاه صورت گرفت.

نمایشگاه رویش در قالب 32 غرفه در دانشگاه ارومیه در قالب انجمن های علمی دانشجویی فعال با 3 غرفه ، 4 تشکل سیاسی ، 2 هیئت مذهبی و 11 کانون فرهنگی هنری و مذهبی همچنین مرکز مشاوره دانشجویی، انجمن های ورزشی، مرکز زبانهای خارجی و مرکز ادیان و اقوام آذربایجان برپا شد.

هدف از برپایی این نمایشگاه معرفی فعالیتها و دستاوردهای حوزه های فرهنگی هنری، مذهبی و سیاسی اجتماعی دانشجویان و همچنین ایجاد وفاق و همدلی و تعامل سازنده و ثبت گرایشات و سلایق مختلف فرهنگی دانشجویان ونیز ایجاد فضای رقابتی سالم و پرثمر در جذب مخاطبین و دانشجویان علاقمند و شناسایی استعدادها و توانمندیهای دانشجویان در زمینه های مختلف بود.