مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها تربیت بدنی و علوم ورزشی
خبر : موضوع: ‌ اجتماعی مرتبط با برنامه: 🎤 مسابقه پیامکی ویژه هفته دفاع مقدس
مدیریت فرهنگی دانشکده علوم ورزشی برگزار می کند: مسابقه پیامکی آشنایی با برخی از عملیات های دفاع مقدس

به اطلاع دانشگاهیان گرامی اعم از اساتید،کارکنان و دانشجویان میرساند مدیریت فرهنگی دانشکده علوم ورزشی در نظر دارد به مناسبت هفته دفاع مقدس مسابقه پیامکی با همین عنوان و از طریق سامانه مدیریت فرهنگی و اجتماعی "مهر" در دانشگاه ارومیه برگزار نماید.

علاقمندان جهت شرکت در این مسابقه می توانند در تاریخ 5ام مهرماه لغایت 9ام مهرماه نسبت به مطالعه جزوه پیوستی اقدام نموده و روز دوشنبه 10ام مهرماه در ساعت فرهنگی از ساعت 10 الی 12 نسبت به ارسال پاسخ سوالات مسابقه (که همان ساعت از طریق لینک ذیل در دسترس خواهد بود) به صورت مختصر با درج شماره سوال و گزینه صحیح ، به همراه نام و نام خانوادگی و دانشجویان عزیز صرفاً شماره دانشجویی به سیستم پیامک انبوه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به شماره 210000032778270 اقدام نمایند.

شایان ذکر است به شرکت کنندگانی که موفق به ارائه پاسخ صحیح به 70% سوالات شوند گواهی آموزشی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صادر و به 3نفر اول این مسابقات علاوه بر صدور گواهی جوایزی نیز از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی اهداء خواهد شد.

پیوست‌ها

# نام فایل توضیح اندازه تاریخ درج