اداره فوق برنامه
خبر : موضوع: ‌ فوق برنامه
برگزاری اولین نشست با رابطین فرهنگی خوابگاه های دانشجویی

این جلسه در راستای هماهنگی هر چه بیشتر جهت برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی درخوابگاههای دانشجویی برگزار شد و با توجه به برنامه های برگزارشده قبلی و تجربیات گذشته جهت رفع برخی مشکلات و اجرای برنامه های پرطرفدار، پرنشاط و پرمحتوا در خوابگاههای پسران ودختران، مسائل و  پیشنهادات زیر مطرح شد:

خوابگاه دختران:

-         بیشتردانشجویان خواهان برگزاری اردوهای یکروزه هستند(مثلا" جلفا، کندوان و دره شهدا و...)

-         برگزاری مسابقات ورزشی در محوطه خوابگاه

-         برگزاری مسابقه آشپزی (در ضمن خانم قناعتی داور مسابقه قبلی موافق هستند یک دوره آموزشی رایگان برای شرکت کنندگان برگزار نمایند.)

-         برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب « سفرسرخ»

-         پخش فیلم درسالن چمران(ترجیحا از فیلم های جشنواره فجر96)

-         ارائه مشاوره در خوابگاه دختران ( البته توسط هیأت فاطمیه هماهنگی هایی صورت گرفته است)

-         برگزاری کارگاه آموزشی طب سنتی

خوابگاه پسران (در کنار برخی از برنامه های پیشنهادی خوابگاه دختران)

-         کارگاه آموزشی فتوشاپ، برنامه نویسی، اندروید، طراحی وب و ...برگزار گردد.

-         پخش فوتبال مسابقات لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا درسالن چمران ( بازیهای حساس)

-         برگزاری مسابقات pes ( بازیهای کامپیوتری)

-         برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب « حقوق دانشجو»