واحد بسیج دانشجویی
خبر : موضوع: ‌ سیاسی
میزگرد انتخاباتی و پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور 5 نفر از کاندیداهای شهرستان ارومیه در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دانشگاه ارومیه برگزار شد

این مراسم به همت بسیج دانشجویی و با همکاری تشکلهای اسلامی دانشگاه ارومیه 4ام اسفندماه از ساعت 20 در سالن شهید دکتر چمران و با استقبال قریب به 400 نفر از دانشجویان برگزار شد.

برای حضور در این مراسم از کاندیداهای استان دعوت به عمل آمده بود که از این بین آقایان ابراهیم بازیان، حسین سلطانی، وحید جلال زاده، علی ملازاده و مرتضی پیری حضور یافتند.

در این پرسش و پاسخ قریب به 20 دقیقه ای که دارای 4 مرحله بود ابتدا کاندیداها نسبت به معرفی خود و رزومه شان در حدود 7 دقیقه پرداختند.

سپس به سوال مشترکی مبنی بر اینکه اصلی ترین مشکل شهر ارومیه چیست و چه راهکاری برای حل آن پیشنهاد می نمائید به مدت 3 دقیقه پاسخ گفتند.

در ادامه مرحله بعد و پاسخ گویی به سوال برنامه شما برای جوانان و دانشجویان چیست به مدت 3 دقیقه بود.

و سپس پنج نفر کاندیداهای حاضر به سوالات مطروحه دانشجویان حاضر در مراسم که به صورت کتبی ارائه شده بود به مدت 3 دقیقه پاسخ گفتند.

و در پایان نیز به مدت 4 دقیقه به جمع بندی مباحث مطروحه پرداختند.