واحد بسیج دانشجویی
بیانیه : موضوع: ‌ اجتماعی
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه به مناسبت روز 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

«وَ الَّذینَ کَفَرُوا فَتَعْساً لَهُمْ وَ أَضَلَّ أَعْمالَه

و کسانی که کافر شدند و با دین مقابله می‌کنند؛ مرگ بر آنان باد.(محمد/۸)

آبان ماه برای ملت ایران علی الخصوص جوانان یاداور خاطراتی در تاریخ گذشته است که بعنوان نمادی در تقابل با امپریالیسم جهانی ثبت شده است. اتفاقی که با آگاهی و بصیرت نوجوانان و جوانان این مرز و بوم و در سایه تعلیم و تربیت صحیح اسلامی_انقلابی به بار نشسته است.

در۱۳ابان ۴۳با تبعید بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی به ترکیه, جریان استکباری خواستار آن بود تا این حرکت بیداری اسلامی را در نطفه خفه کند. ولی این نقشه شوم و خبیثانه توسط مردم همیشه در صحنه و دانش اموختگان مکتب حسینی ناکام ماند و نقطه ی شروعی شد برای تقابل بین دو جبهه استکبار و ضد استکبار.

نقطه عطف این تقابل در ۱۳ آبان۱۳۵۸ به دست دانشجویان مبارز خط امام,با تسخیر لانه جاسوسی امریکا رقم خورد تا بار دیگر به جهانیان ثابت شود که کاخ های استکبار و استبداد هرچقدر هم مستحکم و استوار باشند در برابر "عزم راسخ" و "اراده پولادین" جوانان این مرز و بوم حرفی برای گفتن ندارند و متلاشی خواهند شد.

جریان استکبار و در راس آن امریکای خونخوار که همواره بازنده این غائله بود برای جبران ان با اقداماتی خصمانه و ضد بشری همچون حمله به  هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی,ساماندهی جنگ های نیابتی در منطقه ,تحریمهای اقتصادی و غیره و ذلک در صدد بودند تا انقلاب را از مسیرش منحرف سازند, ولی بحول قوه ی الهی نه تنها این مسیر منحرف نشد بلکه این اقدامات همچون نیروی محرکه ای جوانان مومن ومتعهد را به سوی اهداف و آرمانهای انقلاب سوق داد.

حال بعد از گذشت چهار دهه از این عمل مجاهدانه و ضدامپریالیستی عده ای بصورت جاهلانه یا متعامدانه سعی در تحریف اندیشه امام و تطهیر و بزک نمونه اتم استکبار و استبداد جهانی,امریکای جنایتکارند. همانهایی که با بی اعتنایی به حکم قرانی "اشدا علی الکفار و رحما بینهم" و با بیان اسلام رحمانی با آغوشی باز به استقبال سردمداران استکبار جهانی رفتند و با بهانه رفع تحریمهای اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم حکم ارشادی رهبر انقلاب مبنی بر بدعهد و دروغگو بودن طرف غربی را نادیده گرفته و بر سر میز مذاکره نشستند.

غافل از اینکه مشکل جریان استکبار با جمهوری اسلامی بر سر انرژی هسته ای یا سایر دستاورد ها نیست مشکل اصل نظام است و لاغیر.

بعد از گذشت یکسال از برجام  و خلف وعده های مختلف و نقض اشکاری که از طرف غربی مشاهده شد, نشان داد که راه اعتماد به شیطان بزرگ بن بستی بیش نبوده و عاید چندانی برای ملت ایران و چیزی جز ذلت و وادادگی در پی نداشته است, و طرح گزاره"حل مشکلات معیشتی در گرو سازش است".دروغی بیش نبوده است، دروغی که سرپوشی بود بر بی برنامگی دولت در راستای پایه ریزی اقتصاد مقاومتی در کشور.

ما جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب ۱۳آبان۹۵ پرشورتر از سالهای قبل در صحنه مبارزه علیه استکبار و استبداد جهانی حاضر خواهیم شد تا با حضورمان مشت محکمی بر دهان امریکا و شبکه خبیث سلطه و صهیونیست بزنیم تا سرسپردگان داخلی بشنود و بدانند که مقابله با نقشه ها و توطئه های جدید امریکا در دوران تاریخی "پسابرجام" نیازمند تمسک و پای بندی به همان منطق استواری است که امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری حضرت ایت ا... امام خامنه ای(مدظله العالی) در ۳۸سال گذشته در مصاف با دشمنان نظام تعریف و تبیین کرده اند. و جوانان مومن و متعهد بر اساس ان همچنان شعار "مرگ بر امریکا" را زنده نگه داشته اند و موضع خود را عدم اعتماد به "دشمن غدار" و "دولت دروغگوی بد عهد", "از پشت خنجر زن" امریکا قرار داده است.

و السلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه