واحد بسیج اساتید
بیانیه : موضوع: ‌ فرهنگی
بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه ارومیه به مناسبت فرا رسیدن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی

بسمه تعالی
      دهه مبارك فجر، تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملتی است كه در عصر اسارت انسان با انقلاب اسلامی خویش، صفحه‏ای زرین را در تاریخ حیات آدمی گشود و فریاد خدا خواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش و جان جهانیان طنین‏انداز كرد. دهه فجر یادآور صدق وعده نصرت الهی است و بشارت دهنده ماندگاری انقلاب در گرو نصرت خداوند است. نصرتی که با ایستادگی بر اصول و حرکت بی‌وقفه بر مبنای تقوا در راستای تحقّق همه جانبۀ نظام اسلامی دست یافتنی است، همانگونه که خداوند مؤمنین را وعده می‌دهد که اگر صبر و تقوی پیشه کنند آنان را با نصرتی بزرگتر از آن چه در بدر به آنان عنایت کرد یاری خواهد داد (آل عمران، 12). طلیعه سی و هفتمین پیروزی انقلاب اسلامی یادآور مجاهدت‌های بی‌امان احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) حضرت امام خمینی (ره) در فراز و فرود تاریخ از 15 خرداد 42 تا 12 بهمن 57 است که اینک خلف صالح‌اش ولی فقیه زمان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ماهیت و هویت انقلاب اسلامی را مرهون «نام خمینی» می‌داند و مشی و مرام آن ابر مرد را حکیمانه ادامه می‌دهد.
     نظریۀ انقلاب اسلامی که بر پایۀ استوار «ولایت فقیه» و توسّط حضرت امام (ره) طرح و تبیین شده بود در بهمن 57 عملیاتی و سنگ بنای تمدّن عظیم اسلامی گشت. ملّت سر افراز ایران اسلامی با گذراندن مراحل تشکیل انقلاب اسلامی، نظام اسلامی و دولت اسلامی، امروز در سوومین مرحلۀ آن قرار گرفته و تا رسیدن به بلوغ کامل انقلاب که همانا تمدن عظیم اسلامی در سطح جهان و تحقّق حاکمیت اعظم مهدوی (عج) در تمام عالم است دو گام جدّی و غیورانه را می‌طلبد، که با تبعیت از ولایت مطلقه فقیه و افزایش بصیرت، عملکرد به هنگام و بجا، تحقق اقتصاد مقاومتی، با بهره‌گیری از سرمایه‌های ملّی و انسانی و توان جوانان برومند و پر‌تالش و زنان و مردان غیرتمند و زمانشناس جامعه، همه تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کند، و با قطع وابستگی به قدرت‌های استکباری و زیاده خواهد مجاری نفوذ بیگانگان به ویژه شیطان بزرگ آمریکا را مسدود سازد و مظهر اتم و اکمل «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» باشد.
      در این ایام مبارك، یاد حضرت امام خمینی(ره) را گرامی می‏داریم، بزرگمردی كه همواره دم مسیحایی‏اش، جانبخش جان‏های حقیقت‏جوست و هنوز پس از گذشت سال‏ها از رحلت ملكوتی‏اش، نامش بر پایه‏های ستم و استكبار لرزه می‏افكند و یادش، در دل‏های مستضعفان و آزادگان زمین، امید می‏آفریند و انگشت اشارت او، و مقام معظم رهبری به آیندگان امتداد راه را نشان می‏دهد. «امروز امتداد مسیر انقلاب، هوشیاری در مقابله با ترفندهای دشمن و بستن راه های نفوذ آن و همچنین ایجاد حلقه اتحاد حول مراجع قانونی اجرایی و نظارتی در آستانه یک امتحانی دیگر در هفتم اسفند می باشد. »
       در پایان ما اساتید بسیجی با درود به روح پر فتوح و دل آرام و قلب مطمئن امام راحل (ره) با رهبر عزیز انقلاب تجدید بیعت می‌کنیم و سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی را به ملت شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تهنیت گفته و پیروزی و سرافرازی همیشگی ملت غیور ایران را در همه عرصه های سیاسی، علمی، اجتماعی و فرهنگی از خداوند متعال مسئلت داریم. دهه فجر هر سال را فرصتی می دانیم که مسیر اصلی انقلاب را بر خود یادآوری کرده و ضمن حضور پرشور در مراسم جشن های دهه فجر انقلاب اسلامی، بخصوص راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن، همه اقشارمختلف ودلسوزان ایران اسلامی را به حضور گسترده در این راهپیمایی و انتخابات هفتم اسفند دعوت نموده و آمادگی خود را جهت خدمت در تمامی عرصه های موردنیاز کشور اعلام می داریم.

کانون بسیج اساتید دانشگاه ارومیه