انجمن علمی- دانشجویی اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی
اطلاعیه : موضوع: ‌ علمی
مرکز مشاوره آماری انجمن علمی-دانشجویی اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی آغاز به کار نمود

مرکز مشاوره آماری دانشگاه ارومیه به همت انجمن علمی-دانشجویی اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی آغاز به کار نمود.

این مرکز با انجام مشاوره شامل طرح مطالعه، نحوه تجزیه داده ها، پروپوزال های تحقیقاتی و ... و نیز تجزیه داده های آماری شامل داده های پایان نامه، مقالات، پروژه تحقیقاتی و ... (تفسیر نتایج به همراه آموزش مفاهیم تجزیه های انجام شده و نیز برگزاری دوره های آموزش آمار در سطوح مختلف (مقدماتی، متوسط و پیشرفته) و آموزش نرم افزارهای آماری توسط اساتید دانشگاه ارومیه (دکتر برنوسی، دکتر درویش زاده و ...) آماده ارائه خدمات آماری به دانشجویان عزیز می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشجویان ارشد و دکتری دانشکده کشاورزی (ساختمان جدید دانشکده کشاورزی ورودی B) در ساعات 12/30 الی 14 مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 09300262815 تماس حاصل فرمایید.